Jelentkezés

Nyílt gyűlések

A Martos Számítástechnikai Kör tagfelvételt hirdet a 2018/19-es tanév tavaszi félévére. Várunk szeretettel minden érdeklődőt nyílt gyűléseinkre, melyek február 3. (vasárnap) 19 óra, és február 7. (csütörtök) 19 órától lesznek megtartva. Helyszín a Martos Kollégium negyedik emeletén található 443-as szerverszoba lesz, melyet a 442-es folyosón keresztül lehet megközelíteni.


Jelentkezés menete

Jelentkezni a jelentkezes@maszk.net címen tudtok fényképes önéletrajz és egy motivációs levél beküldésével. A motivációs levélben írjátok meg, hogy eddig milyen kapcsolatotok van a számítástechnikával, milyen jövőbeli tervetek, motivációtok van ezzel kapcsolatban. Jelentkezni február 13. (szerda) 22 óráig február 12. (kedd) éjfélig van lehetőségetek.


Meghallgatás

A jelentkezőkkel február 14. (csütörtök) február 13. (szerda) (jelentkezők számától függően) az esti órákban 5-10 perces elbeszélgetést tartunk. Az elbeszélgetés után a csapat összeül, majd egy megbeszélés után kiválasztjuk azt a két jelentkezőt, akiket betanuló státuszba felveszünk a körbe.


Betanítás

A félév során több alkalommal is tartunk betanítást, melyeken a betanulóknak részt kell venni. Ezek időpontját közös megegyezés alapján választjuk. Ezen alkalmakkor a betanulók megismerkednek a kollégiumi hálózat felépítésével, az alapvető rendszerekkel, amelyek az internetszolgáltatáshoz szükségesek, mind hardveres, mind szoftveres oldalról.


Információ

Bármilyen kérdés merül fel a jelentkezéssel kapcsolatban, bátran keressetek meg minket. Elérhetőségeinket itt találjátok: Személyzet